:: SITE ::
  Prima pagina  
  Domenii jurnalistice
  Jurnalism in  universitate
  Ethica maxima
  Parteneri
  Resurse media  
  CONTACT  
 
TELEVIZIUNE
RADIO
PRESA SCRISA
Camelia Nistor
FOTOJURNALISM
A.F.P.R.

 

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI

In acest proiect, finantat in parte printr-un Grant Agreement de catre Guvernul Statelor Unite ale Americii, opiniile, concluziile, recomendarile etc, sunt ale autorilor si colaboratorilor Asociatiei Media Observer Cluj, si nu reflecta in mod necesar pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

1. Definitii
Pentru scopul acestor termeni si conditii:

- Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator.

· Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.

· Serviciu inseamna furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de Asociatia Media Observer Cluj cu ajutorul acestui site, www.mediaobservercluj.ro.

2. Obligatiile Media Observer Cluj

2.1
Media Observer Cluj exclude orice sugestie sau garantie ca:

a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori

b) eventualele defecte vor fi corectate

c) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

2.2 In nici o circumstanta Media Observer Cluj nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

3. Utilizare Improprie si Raspunderi

3.1
Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca site-ul www.mediaobservercluj.ro sau numele si datele Asociatiei Media Observer Cluj pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;
d) Nu va utiliza acest site pentru a calomnia sau insulta alte persoane sau institutii, asa cum sunt acestea specificate in conformitate cu jurisprudenta in materie de calomnie si insulta a Curtii Europene a Drepturilor Omului.In caz contrar este singurul raspunzator in fata legii. Media Observer Cluj nu isi asuma nici o raspundere pentru actul realizat de un astfel de Utilizator.

3.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Media Observer Cluj in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Media Observer Cluj ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea site-ului , inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina utilizatorului.

4. Securitate

4.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca Media Observer Cluj nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care vin de pe Internet sau prin site.

5. Generalitati

5 .1 Modificari ale acestor termeni si conditii - Media Observer Cluj poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta in prealabil. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta prin afisare pe site-ul web la www.mediaobservercluj.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

5 .2 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Media Observer Cluj. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei tribunalelor Romaniei si nu numai. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Media Observer Cluj nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

5 .3 Confidentialitate - Media Observer Cluj nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. Media Observer Cluj nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web.

6. Utilizatorul accepta sa adere la acesti termeni si conditii
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

 
 
:: PRESA ONLINE ::
   
  Monitorul de Cluj
  Adevarul de Cluj
  Buna ziua, Ardeal
  Ziarul clujeanului
  Szabadsag
  Kronika
  Gazeta de Cluj
  Clujeanul
   
  Radio Guerrilla
  Radio Cluj
  Radio Renasterea
 
COLTUL LINK-ULUI DE PRESA
 
 
Everything you need to be a better journalist
 
 
 
 
 
sponsor

© Copyright Media Observer Cluj ® 2004 | Design Raul Chiorean | Termeni si conditii